Csapatunk

“Az a tiszta szándékom, hogy amikor találkozunk, vagy eljössz egy kezelésemre, vagy utazásomra, abban az adott pillanatban teljesen összekapcsolódjunk nyitott szívvel és a lelkünkön keresztül segítsek eljutni neked is a saját lelkedbe, igaz önvalódhoz, ami hitem szerint a valódi, soha el nem múló szabad, boldogsághoz vezet. Örülök, ha összekapcsolódunk ezen az úton akár rövidebb, akár hosszabb időre.”

Kovács Gabriella

9C568A1B-14BB-485B-99D0-D9B434D8F712

Így kapcsolt össze bennünket is… Nyitott szívvel összekapcsolódtunk először Vele külön-külön, és később egymással is. Éreztük és biztosan tudtuk, hogy régóta ismerjük egymást és ismét eljött az idő, hogy együtt dolgozzunk ebben a fizikai életben is. Sokunk élete megváltozott e találkozás hatására: megszületett a vágy, hogy ezt a csodálatos tapasztalást átadjuk Magyarországon is.

Elsődlegesen a Lélekfelismerés módszerét használjuk, és ezzel segítünk az arra nyitott Lelkeknek. Ez a módszer Mária Magdalénától ered és Flo Aeveia Magdalena által került közénk. Célunk, hogy az amerikai Soul Support Systems mintájára egy magyarországi központot teremtsünk a Lélekfelismerés módszerének, segítve ezáltal minél több embernek, hogy egyesüljenek Lelkük Esszenciájával, Lélekmagjukkal.

Ha többet szeretnél tudni rólunk, akkor szeretettel várunk valamelyik “Emlékszem az egységre” könyvklubunkon, vagy részt vehetsz Szívfonal kezelésen, amit szintén Flo-tól tanultunk meg.

“A szánk összeért, és a lélegzetünk és a víz és a létezésünk nagysága és az érzéseink köztünk mozogtak előre és hátra.

Egyesülésünk éteri volt, és az is maradt. Nem volt szükség semmi másra, mert ez volt a módja a létezés egyesülésének, és mi eggyé váltunk.”

Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az egységre c. könyvéből kedvenc idézetem

Petra2
VIki2

“Habár szerettem őt, mindössze annyit tehettem, hogy élem az életemet és hagyom őt. Nem tudtam, mennyi időbe fog telni, és hogy hogyan fogom ezt megélni, de tudtam, hogy egy napon szeretni fogjuk egymást, és el fogjuk ismerni egymást, tudtam, hogy a terv el fogja hozni számunkra az egységet. És ezért megáldottam őt és magamat, és elengedtem ezt az egészet, mert nem volt semmi más, amit tehettem volna.“

Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az egységre c. könyvéből kedvenc idézetem

“Mindannyiótokkal itt vagyunk, és én itt vagyok veled:
és mi nők együtt vagyunk először; és nővérek együtt, másodszor; és lelkek együtt harmadszor; és a szeretet erői együtt, negyedszer; és a világot megváltoztató erők együtt, ötödször; és hatodszor – mi vagyunk minden nők Istennői,
akik azért jöttünk, hogy visszavegyük a hatalmunkat minden idők igazságának a felbukkanásán keresztül. ”

Flo Aeveia Magdalena, Emlékszem az egységre c. könyvéből kedvenc idézetem

Copy of Krisztina_Losonc
Támogatóink

Gara Kata

LÉLEKFELISMERÉS FACILITÁTOR KÉPZÉSBEN

HONLAPJA: csikung-flow.hu

Sándor Judit

——

HONLAPJA: joportal.hu