Mária Magdaléna története by: A könyv szerzője Flo Aeveia Magdalena, aki kijelentés és látomások útján látta és élte újra Jézus és Magdaléna földi útját, történetét azért, hogy leírja és számunkra is hozzáférhetővé tegye azt.
Gabi számára igazi öröm volt, hogy az álomból valóság lett és elérhetővé tudta tenni számunkra magyarul
(Kovács Gabriella fordította le a könyvet).

Könyvrendeléssel kapcsolatban kérlek a
soulrecognition2019@gmail.com címen érdeklődj!

RÉSZLETEK A KÖNYVRŐL - Rendelés
Gabi ajánlása

“A könyv olyan erősen őrzi Jézus és Magdaléna esszenciáját, hogy már csak rövid idézetek olvasásával is felébreszt, elindít bennünk valamit.

Így történt velem is 2 évvel ezelőtt, megrendeltem angolul és már az első olvasáskor nagyon erős vágy született a szívemben, hogy magyarok is olvashassák magyarul. Az elmúlt 2 év csodálatos megéléseket hozott számomra a könyvön keresztül, dolgozott, formált engem. Biztos vagyok benne, hogy így lesz ez minden kedves Olvasóval is!

Flo bevezető szavaival élve: ‘ahogy olvasod Mária Magdaléna történetét, emlékezz az egységre!’.”

Kovács Gabriella

Lapozgass az idézetek közt:
"Képzeld el, hogy az összes szereplő újra együtt lesz. A szereposztás tudatos ismeret nélkül formálódik. Az összes kötelék, ami összeköt, összehozza az idők lelkeit és összehangolja őket egyszer és mindenkorra, ezáltal megteremtve a leghatalmasabb fejlődést az emberi tudatosságban, amit valaha is tapasztaltak. Minden időkben, minden idők által, és minden ideig."
  • Emlékszem az Egységre
  • Mária Magdaléna története c. könyvből
"Emlékezz, hogy te Isten vagy. Emlékezz, hogy az idő nem létezik. Emlékezz, hogy nagyon szeretünk téged. Emlékezz, hogy soha nem vagy egyedül. Emlékezz! "
  • Emlékszem az Egységre
  • Mária Magdaléna története c. könyvből
Lapozz bele a könyvbe:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Könyvklub

2021. február 1-jén hívtuk életre az „Emlékszem az egységre” online olvasói klubot. A virtuális SzívTérben rendszeresen összekapcsolódunk. Együtt olvasunk, újra értelmezzük a könyv üzeneteit és emlékezünk arra, hogy milyen érzés a Lelkünk elhívását felismerve, és azt követve élni az Életünket (a könyv ismerete nem előfeltétel a klubhoz való csatlakozásnak).

Jelentkezés az olvasói klubra: a soulrecognition2019@gmail.com postafiókra küldött e-mailben.

Bővebb információ a Facebook oldalunkon meghirdetett eseményeknél. A részvétel adomány köteles.