Események

Könyvklub

2021. február 1-jén hívtuk életre az „Emlékszem az egységre” online olvasói klubot. A virtuális SzívTérben rendszeresen összekapcsolódunk. Együtt olvasunk, újra értelmezzük a könyv üzeneteit és emlékezünk arra, hogy milyen érzés a Lelkünk elhívását felismerve, és azt követve élni az Életünket (a könyv ismerete nem előfeltétel a klubhoz való csatlakozásnak).

Jelentkezés az olvasói klubra:
a soulrecognition2019@gmail.com postafiókra küldött e-mailben.

Bővebb információ a Facebook oldalunkon meghirdetett eseményeknél. A részvétel adomány köteles.

Szívfonal kezelés

Egyéni kezelésre a soulrecognition2019@gmail.com e-mail címen lehet jelentkezni Krisztihez, Vikihez és Petrához. Egyéni kezelések személyesen vagy az online térben történnek, kérés szerint. 

Csoportos kezeléseket rendszeresen tartunk, egyelőre az online térben. Bővebb információ a Facebook oldalunkon meghirdetett eseményeknél.

 

Egyéni kezelés ára: 15.000 Ft

Csoportos kezelés ára: 12.000 Ft

Galéria

Korábbi események

2020. január 30. - február 2.

2019. augusztus 22-25.

2019. március 22-24.

2019. március 14-17.

2019. március 14-17.

Gyula 

Itt kezdődött minden… Itt ismerkedtünk meg Floval és csodálatos segítőivel, akik megteremtették nekünk a szeretet egységes és biztonságos terét utazásainkhoz, ahhoz, hogy találkozzunk valódi önmagunkkal. Itt döntöttük el páran, hogy megtanuljuk ezt a módszert és elhozzuk kishazánkba és Európa szerte.

2019. augusztus 22-25.

Amerika 

Hét elhivatott nő érkezett Magyarországról ide, hogy amerikai és angol honfitársaival megtanulja a módszert. Itt tanulóként vettünk részt egymás utaztatásában, gyakorlati képzést kaptunk egy 4 napos elvonuláson. Itt további csodás ébredéseket tapasztaltunk magunkban és másokban, volt szerencsénk megtapasztalni a vízben végzett utazások misztériumát .

2020. január 30. február 2.

Noszvaj

A magyarországi elvonulást már teljes egészében a magyar csapat szervezte és bonyolította le, természetesen Flo és lelkes angol segítők jelenlétében. Csodálatos helyszínünk biztosította mind a szárazföldi, mind a vízi utazásokat. Csodás megtapasztalásokat éltünk meg a résztvevőkkel együtt, megerősített minket abban, hogy jó úton járunk. Célunk, hogy rendszeressé tegyük az ilyen és ehhez hasonló elvonulásokat, mind Magyarországon, mind a környező országokban.